Åpningstider : Mandag til Fredag - 08:30 - 16:30 (Kvelder/helger etter avtale)
  Kontakt : 22 60 08 78

Tannlegeskrekk

Tannlegeskrekk

Tannlegeskrekk er et utbrett problem i befolkningen. Tilstanden er ofte forbundet med av dårlige erfaringer i ung alder, i relasjon med mangel på bedøvelse under behandling. Tannlegeskrekk er i dag et anerkjent problem og blitt mye forsket på. Mange lider av en mildere type tannlegeskrekk mens andre har grav tannlegeskrekk (odontofobi). Odontofobi er en diagnose som stilles av lege eller psykolog.

Våre tannleger har bred erfaring med pasienter som lider av ulike grader av tannlegeskrekk. Her er det du som bestemmer hva som skal gjøres og i hvilket tempo. All behandling er selvfølgelig helt smertefritt.

Her er noen punkter om hva vi kan gjøre for å gjøre tannlegebesøket enklere:

  • Vi legger godt om tid på å snakke med deg og lytte på hva du føler. Hva du gruer deg mest til, hva du ev. er mest redd for og prøver å kartlegge hva som kan være årsaken til tannlegeskrekken du opplever
  • Vi bruker tilnærmingsmetoden i den grad det er nødvendig hos hver pasient.  Det innebærer at sakte men sikkert gjennomgås hvert steg av behandlingen. Først forteller vi hva som skal gjøres så detaljert som mulig. Deretter gjøres det praktiske veldig forsiktig steg for steg.
  • Vi tilbyr sedasjon til de ekstra engstelige. Denne behandlingen er beroligende og minsker stressnivået ditt som jo påvirker din opplevelse av situasjonen.
  • Vi hjelper deg å opprettholde en god tannstatus, dette forhindrer fremtidige problemer og minsker sjansene for behov av store behandlinger. Da gruer du deg mindre til neste tannlegebesøk.

Mange pasienter med tannlegeskrekk har besøkt oss akutt. De aller fleste blir så fornøyde at de har valgt oss som sin fast tannlegekontor. Prøv du også.

Vil du komme innom for en uforpliktende konsultasjon? Ta kontakt her eller ring oss på 22 600 878 så hjelper vi deg!