Åpningstider : Mandag til Fredag - 08:30 - 16:30 (Kvelder/helger etter avtale)
  Kontakt : 22 60 08 78

Om PrivatTannlegen

Velkommen til oss på Privattannlegen

Vi holder til i hyggelige lokaler meget sentralt på Majorstua og hjelper deg med å ta vare på smilet ditt. Vi er en moderne allmenpraksis som tilbyr alle former for tannbehandling 100% kvalitetssikret og profesjonelt. Garantert høy kvalitet til fornuftige priser. Sterk fokus på smertefri og rask behandling. Vi har bred erfaring innen tannhelse og kombinerer dette med moderne metoder og nytt moderne utstyr. Vi har et dyktig team av tannleger og sekretærer som hjelper deg med både ordinær tannbehandling og avanserte behandlinger
Vår tannlegevakt del “Tannlegevakt Majorstua” har eksistert i over 30 år. Vi er en av de første tannlegevaktene i Oslo. Vår eksistens over så lang tid er basert på tusenvis av fornøyde pasienter og dette er vi stolte av. Vi er hele tiden opptatt av å oppgradere vår kompetane og ta i bruk moderne metoder og utstyr.

Våre ansatte

Behandlere

016

Pouria Pourriahi

Tannlege Pouria Pourriahi ble ferdigutdannet ved Universitetet i Bergen i 2008. Pouria utfører alle typer behandlinger, inkludert implantatkirurgi og rehabilitering av nedslitte bitt. Han har erfaring fra den offentlige tannhelsetjenesten i Oslo (2008-2012). Pouria har siden 2009 jobbet deltid i privat sektor i Oslo og Bærum.

Nanne Daae

Tannlege Nanne Daae ble ferdigutdannet ved Universitetet i Oslo i 2009. Hun skrev masteroppgave i kirurgi. Utfører alle typer behandlinger, inkludert implantatkirurgi og implantatkroner- og broer. Hun har vært sykehustannlege ved Lovisenberg Diakonale Sykehus, samt jobbet ved forskjellige private klinikker i Oslo-området.

Pedram Zandi

Tannlege Pedram Zandi ble ferdigutdannet ved Universitetet i Oslo i 2016. Han har skrevet sin masteroppgave om kjeveleddslidelser; og hans arbeid ble kåret til beste masteroppgaven blant sitt kull. Han har erfaring fra den offentlige tannhelsetjenesten i Valdres og Akershus. Pedram utfører alle typer behandlinger.

Tannhelsesekretær

Sofie Holden Osnes

April 2016 tiltrådte Sofie Osnes i stillingen som tannhelsesekretær ved Privattannlegen. Sofie har tidligere jobbet ved Kalbakken tannlegesenter og hos tannlegene Alnæs & Tollefsrud. Timeboksstyring, sterilisering og klargjøring av rent utstyr er en vesentlig del av hennes arbeidsoppgaver. Vi ønsker Sofie velkommen i vårt team.

Vi har direkteoppgjør med HELFO!

Det betyr at du slipper å betale mer enn egenandelen om du f.eks trenger behandling for periodontitt, tannskade forårsaket av tanngnissing eller munntørhet , operasjon av visdomstenner,osv..