Åpningstider : Mandag til Fredag - 08:30 - 16:30 (Kvelder/helger etter avtale)
  Kontakt : 22 60 08 78

Om PrivatTannlegen

Velkommen til oss på Privattannlegen

Vi holder til i hyggelige lokaler meget sentralt på Majorstua og hjelper deg med å ta vare på smilet ditt. Vi er en moderne allmenpraksis som tilbyr alle former for tannbehandling 100% kvalitetssikret og profesjonelt. Garantert høy kvalitet til fornuftige priser. Sterk fokus på smertefri og rask behandling. Vi har bred erfaring innen tannhelse og kombinerer dette med moderne metoder og nytt moderne utstyr. Vi har et dyktig team av tannleger og sekretærer som hjelper deg med både ordinær tannbehandling og avanserte behandlinger
Vår tannlegevakt del “Tannlegevakt Majorstua” har eksistert i over 30 år. Vi er en av de første tannlegevaktene i Oslo. Vår eksistens over så lang tid er basert på tusenvis av fornøyde pasienter og dette er vi stolte av. Vi er hele tiden opptatt av å oppgradere vår kompetane og ta i bruk moderne metoder og utstyr.

Våre ansatte

Behandlere

Pouria Pourriahi

Klinikken eies av Tannlege Pouria Pourriahi. Han ble ferdigutdannet ved Universitetet i Bergen i 2008. Pouria utfører alle typer behandlinger, inkludert implantatkirurgi og rehabilitering av nedslitte bitt. Han har erfaring fra den offentlige tannhelsetjenesten i Oslo (2008-2012). Pouria har siden 2009 jobbet deltid i privat sektor i Oslo og Bærum.

Sofia Johansson

Sofia Johansson, utdannet tannlege 2010 fra odontologen, Göteborgsuniversitet og utdannet arkitekt Chalmers 2009. Hun har diplomkurs i implantatbehandling (kirurgi og protetikk), og er diplomert til Invisalignbehandling. Sofia har også TSE kurs i periodontitt, og er leder av fagnemnda OTF.

Nina Hasanbegovic

Nina Hasanbegovic er utdannet tannpleier ved Høgskole i Innlandet. Hun gjør alt av røntgenologiske og kliniske undersøkelser, kontroll og behandling av tannkjøttproblemer, forebyggende behandling, fjerning av plakk og tannstein samt tannbleking.

Nina utfører innkallingen på vanlig måte og setter opp tid hos tannlegen om det er behov for videre og større behandlinger.

Mahsa Aghabararian

Tannlege Mahsa Aghabararian ble ferdigutdannet ved Universitetet i Budapest 2013. Mahsa utføre alle typer behandlinger, men har spesialisert seg på estetisk tannbehandling . Tannfasetter (smile makeover) og Invisalign (usynlig tannregulering for voksne) er viktige nøkkelord i denne sammenheng. I tillegg har hun deltatt på forskjellige psykologikurser og tar godt våre på pasienter som har angst for tannbehandling.

Vi har direkteoppgjør med HELFO!

Det betyr at du slipper å betale mer enn egenandelen om du f.eks trenger behandling for periodontitt, tannskade forårsaket av tanngnissing eller munntørhet , operasjon av visdomstenner,osv..