Kosmetisk tannbehandling

Home Kosmetisk tannbehandling

Kosmetiske tannbehandling

Kosmetisk tannbehandling eller såkalt Hollywood smile har blitt mer og mer etterspurt de seneste årene. Det er allerede vanlig å bruke penger på diverse kosmetiske behandlinger inklusive kosmetisk tannbehandling. Kosmetisk tannbehandling sammenbindes ofte med fasetter men det finnes diverse forskjellige kosmetiske tannbehandlinger alt ettersom tennenes behov.

Smilet og tennenes utseende og farge er ofte det første vi legger merke til når vi treffer nye mennesker. Tennenes tilstand kan ibland ha noe å si for hvordan personer oppfatter en i et første møte. Hvis tennenes utseende er noe du er plaget av finnes forskjellige alternativer avhengig av din tannstatus.

Den vanligste og minst kompliserte kosmetiske behandlingen er tannbleking. Det tar forholdsvis kort tid og gode resultater oppnås. Tannbleking brukes når du er misfornøyd med tennenes farge.

Fasetter kan jevne ut ujevnheter, mindre skjevheter osv. Det er en full fasettbehandling som typisk kalles «Hollywood smile».
Man kan også ta hjelp av krone der det finnes mindre tannsubstans.
Manglende tenner kan erstattes med bro eller implantat.

Hvis du liker tennenes utseende men ikke stillingen kan vi hjelpe deg med usynlig tannregulering systemet Allin.

Våre tannleger har lang erfaring med diverse kosmetiske tannbehandlinger med mange nøyde pasienter. De kan hjelpe deg med hva du måtte synes må rettes på. Etter en uforpliktende konsultasjon får du forslag på ulike behandlingsalternativer med nøye gjennomgang av forventet resultat og pris. Så kan du i lugn og ro gå hjem og tenker over alternativene dine. Vi finnes her hvis du skulle ha noen spørsmål.

Lider du av tanngnissing, eller har du arvelige tannsykdommer kan det hende at du har krav på refusjon. Skulle du ha krav på refusjon fra Helfo blir du informert om det hos oss. Vi har direkteoppgjør med Helfo så refusjonen trekkes fra regningen din.
Regn med oss i NØDSTILFELLER.
Ring oss.

Mandag – Fredag 8.30 – 16.30

☎ - 22 600 878