Åpningstider : Mandag til Fredag - 08:30 - 16:30 (Kvelder/helger etter avtale)
  Kontakt : 22 60 08 78

Usynlig tannregulering med Inman Aligner

Inman Aligner tannregulering

Inman Aligner er en enkel form for tannregulering. Enkelt, raskt og rimelig. Inman Aligner er tannreguleringen for deg som ønsker å rette opp tennene – uten skjemmende regulering.

Tannreguleringsplate som man selv tar ut og inn av munnen. Man tar ut platen ved spising og man kan ta ut platen i møter og selskaper.

Behandling 

Resultatet er avhengig av hvor flink du som pasient er til å bruke platen, og også selvfølgelig hvor stort avviket er. Man kan få en pen og jevn tannbue på 16 uker, hvis man bruker platen 20 timer om dagen, og kommer på kontroll timene hver 14. dag. På kontroll timene vil det bli gjort justeringer på platen, slik at presset kommer på de riktige tennene.

Vurdering
For at vi skal vurdere om Inman Aligner er noe for deg, trenger vi å foreta en enkel undersøkelse. Ta kontakt med oss for timebestilling.

Vedlikehold av resultatet 
Når resultatet er tilfredstillende må man ha en stabiliseringstreng på baksiden av tennene (fiksering), denne setter tannlegen på, eller i noen tilfeller er det nødvendig/ønskelig med en tynn hard skinne som man ligger med om natten, dette for å beholde din nye tannstilling.

 

Hvorfor bruke Inman Aligner regulering?

Inman Aligner er et så bra produkt at det allerede har over 1 million fornøyde brukere!