Åpningstider : Mandag til Fredag - 08:30 - 16:30 (Kvelder/helger etter avtale)
  Kontakt : 22 60 08 78

Tannkrone, Tannbro

TannkroneiStock_000030234422_Full

Tannkrone er behandlingen som må til når store deler av en tann er tapt. Dette kan være grunnet store gamle amalgam fyllinger, store hull, utført rotfyllingsbehandling eller at tanna har knekt.  En krone gjenskaper utseende og funksjon. Hvis så mye av tanna er tapt at det ikke finners noe å feste kronen på kan man ta hjelp av en «stift». Denne blir lagd spesialtilpasset din tannrot med en konus som kronen så kan festes på. Dette er vanligere med rotfylte tenner.

Kronen kan fremstilles i flere ulike materialer bestående av en hardere kjerne og så en finere porselen materiale ytterst som sikrer naturlig utseende. Denne harde kjernen kan bestå av både metall eller keramisk materiale. Tannlegen hjelper deg med å velge en krone som passer dine behov avhengig av plasseringen i munnen og dine ønsker.

Kontakte oss gjerne her eller ring 22 60 08 78 om du ønsker mer informasjon.

Tannbro

Tannbro er en fin behandling for å erstatte tapte tenner. Ibland går det ikke å redde en tann hvor mye vi enn prøver, men heldigvis finnes det alternativ. Implantat og tann bro er de mest vanlige alternativene. Tann bro er en raskere og mer kostnadseffektiv behandlingsmetode. Man tar hjelp av nabotenner for så å feste en tann der det mangler (se video). Større bro konstruksjoner er også mulig der det savnes flere tenner.

Vil du vite dine alternativer for å erstatte manglende tenner?

Kontakte oss her eller ring 22 60 08 78 for en uforpliktende konsultasjon der behandlingsalternativer som passer akkurat deg presenteres med kostnadsoverslag.