Åpningstider : Mandag til Fredag - 08:30 - 16:30 (Kvelder/helger etter avtale)
  Kontakt : 22 60 08 78

Hollywood smile/Skallfasetter

Skallfasetter

Skallfasetter er en god kosmetisk behandling som gir raske og utrolig bra resultater. Du får vakre tenner med naturlig utseende. Plages du av misfargninger som ikke forbedres med bleking? Mellomrom mellom tennene? Skjev hjørnetann eller generende linjer og furer på tennene? Da er skallfasetter alternativet for deg.

smile

Skallfasett er en tynn porselen «skall» som blir laget spesialtilpasset til din tann og så limt på permanent. I sammenligning med kronebehandling er skallfasetter mere skånsom mot tennene da behandlingen involverer mindre borring. Du kan velge å omvandle bare en tann eller hele smilet ditt med skallfassetter.

Våre tannleger har bred erfaring innom kosmetisk tannbehandling og er veldig opptatt av å bevare naturlig tannsubstans i den grad det lar seg gjøre. Lurer du på hvordan ditt smil kan se ut så er du velkommen på en uforpliktende konsultasjon der dine ønsker blir diskutert og tannlegen informerer deg om de beste behandlingsalternativene for Deg.

Lider du av tanngnissing, eller har du arvelige tannsykdommer kan det hende at du har krav på refusjon. Skulle du ha krav på refusjon fra Helfo blir du informert om det hos oss. Vi har direkteoppgjør med Helfo så refusjonen trekkes fra regningen din.

Ta kontakt her eller ring 22600878 for en uforpliktende konsultasjon.