Åpningstider : Mandag til Fredag - 08:30 - 16:30 (Kvelder/helger etter avtale)
  Kontakt : 22 60 08 78

Tannblekning

Kort om misfarging

Tannbleking er et godt hjelpemiddel mot permanent misfarging av tennene. Misfarging er et stadig mer utbredt problem. Røyking, snus, vin, kaffe, te og annen sitrusholdig mat og drikke vil over tid føre til misfarging. Det finnes i dag en del tannkremer med skånsomt slipemiddel for å gjøre tenner noe mer hvite, men ønsker du raske og gode resultater er tannbleking en bra løsning. Studier har vist at tannbleking utført av en tannlege ikke medfører noen skader på tennene dine.

Tannblekningsprosessenbeautiful woman

Tannbleking foretas alltid etter en grundig rens. Tennene renses for tannstein og overfladisk misfargning. Noen blir fornøyde etter en slik rens og trenger ikke videre behandling. Andre vill gjerne ha en hvitere resultat. Da finnes det 2 alternativer.

  • Hjemmebleking med spesiallagde skinner som passer dine tenner. Du får med blekemiddel som du har i skinnene og bruker det hver dag etter bruksanvisningens anbefaling. Du fortsetter til du oppnådd ønsket resultat.
  • Klinikkbleking. Her blir blekingen foretatt av tannlegen og du er ferdig etter 1-2 h i stolen.

Sluttresultatet er avhengig av ens egne fargenyanse på tennene og hvor mye og dypt misfargningen sitter. På konsultasjonen hos oss vil vi lytte på dine ønsker og forventninger samt informere deg om sannsynlige resultat før vi går i gang med behandlingen. Vi gjør vår ytterste for at du skal bli fornøyd.

Kontakt oss her, eller ring 22 60 08 78, om du ønsker mer informasjon eller om du ønsker å bestille time.

Forbehold – tannblekning

*Pasienten må være over 18 år.
*Gravide eller ammende annbefales å vente til etter fødsel og etter ammingsperioden er over.
*Blekningen virker på utsidemisfarging av tenner. Det vil si at innsidemisfarging/skader, kroner, broer og fyllinger ikke vil endre farge. For dette finnes egne behandlingsmetider.